-->

Kolik STOJÍ SEO?

Vlado Kormančík 29.11.2020 3 minútové čítanie    Kategórie: SEO
Kolik STOJÍ SEO?

Chcete se pustit do optimalizace pro vyhledávače, ale nevíte, kolik vás to bude stát? V následujících řádcích diskutujeme o tom, kolik SEO stojía co to obnáší.

Dobrý SEO stojí za to čas

Existuje celá řada modelů, než je možné určit cenu SEO. S námi v GoUP získáte čas, během kterého budeme věnovat náš projekt. Množství času, který věnujeme, závisí na řadě faktorů, jako je velikost projektu nebo období, do kterého chcete vyrůst.

Analýza

Před provedením jakékoli optimalizace webových stránek je nutné provést analýzy, které slouží jako základ pro realizaci dalších prací. Na začátku samotné spolupráce se jedná většinou o velmi jednoduché analýzy, které vyžadují asi hodinu. Během této doby jsme schopni odhalit největší chyby nawebových stránkách , ale nemůžeme zjistit všechny chyby, ať už technické nebo chyby v obsahu webu.

Analýza technického stavu lokality, která bude zkontrolována tzv. technické SEO, obsah, a to i off-page, může vyžadovat od 10 do 15 hodin práce.

Analýza klíčových slov se používá k tomu, aby zjistila, co a jak lidé vyhledávají váš produkt nebo téma vašeho webu.

Analýza vyžaduje 10 až 40 hodin pracovní doby. Záleží na tom, zda se jedná pouze o jednoduchou analýzu nebo klasifikaci. Potřebný čas závisí na rozsahu webové stránky. Pokud máte e-shop, který prodává produkty z různých segmentů, čas potřebný k analýze klíčových slov se násobí.

Na první pohled se provádění jednotlivých analýz může jevit jako zbytečné, protože se nemění čas investovaný na stránce ani mimo stránku. Můžete ušetřit peníze na této části, ne?

Opak je pravdou. Analýzy jsou velmi důležité, protože nám pomáhají určit chování lidí při vyhledávání a technický stav webu.

Kromě změn v obsahu stránek je třeba počítat s tím, že mnoho technických změn na webu bude implementováno programátorem na základě pokynů specialisty SEO.

Pravidelné SEO

Dokonce i pravidelné SEO vyžaduje investovat určité zdroje k jeho realizaci. Na základě toho, jak rychle chcete vyrůst, nebo jak velké jsou vaše webové stránky.

Cena za pravidelné SEO je investována čas, aby se potřebné změny na webu. Obvykle začíná v 10 hodin, ale může to být také 30 nebo 50 hodin měsíčně.

Kromě práce na změně obsahu může pravidelné SEO také vyžadovat změny v samotné webové stránce, která jeimplementována programátorem.

Důležitou součástí každého webu je také jeho vizuální stránka, takže se neuskutečníte bez nákladů na grafiku.

Kromě toho musíte vytvořit obsah a někde jej publikovat. Musíte vytvořit zpětné odkazy na web, které je třeba zakoupit od bloggerů nebo vydávání uživatelů.

Cena za jeden zpět odkaz ve stávajícím článku je v desítkách eur. Publikování článků může stát několik set.

Dobrý SEO není drahé, ale efektivní.

Dobrý SEO je ten, který bude přínosem pro vás.


Stay connected
Najnovšie články

Pojďte se socializovat. Dejte nám Like a nic vám neunikne.

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.